Cookie beleid FC Surhústerfean

De website van FC Surhústerfean is in technisch beheer van VoetbalAssist en gebruikt cookies om jouw bezoek makkelijker en persoonlijker te maken. Hieronder een overzicht van de noodzakelijke en optionele cookies waar je toestemming voor kunt geven. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Functionele cookies

Voor een goede werking van de website worden deze cookies altijd geplaatst.

Analytische cookies

Google analytics Toestaan Niet toestaan

Marketing cookies

Facebook Toestaan Niet toestaan

Privacy

Privacy

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van voetbalvereniging FC Surhústerfean, gevestigd aan de Ketting 3 te Surhuisterveen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 90655249, hierna te noemen: `de Vereniging`.

 

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretaris@fcsurhusterfean.nl.

 

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.  

Doel Welke persoonsgegevens Grondslag  Bewaartermijn Ontvangers
Onderzoeken of u lid kan
worden
en
het uitvoeren van de
lidmaatschapsovereenko
mst.
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Toestemming van ouder(s) en/of toeziend voogd
Uitvoering van de
overeenkomst 
Indien u lid wordt
gedurende de
looptijd van de
overeenkomst. Indien
u geen lid wordt
worden uw gegevens
zo snel als mogelijk
verwijderd binnen 6
maanden
NVT
Administratie
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens
  • Toestemming van ouder(s) en/of toeziend voogd
Uitvoering van de
overeenkomst 
Gedurende de
looptijd van de
overeenkomst en tot
2 jaar daarna, daarna
alleen in de financiële
administratie voor 7
jaar.
  • Boekhouder
  • Accountant
  • Belastingdienst
Het verrichten en
versturen van aankopen
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Kleding)maat
  • Bankgegevens
  • Betaalgegevens
  • Toestemming van ouder(s) en/of toeziend voogd
Uitvoering van de
overeenkomst 
Gedurende de
looptijd van de
overeenkomst en
daarna alleen in de
financiële
administratie voor 7
jaar.
  • Producent
  • Vervoerder 
Versturen digitale
berichten, waaronder
onze weekbrief (zonder
commerciële doeleinden)
  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
Uitvoering van de
overeenkomst
Zolang als men
aangemeld is.
  • E-marketingtools
Versturen berichten van
derden, waaronder
sponsoren (met
commerciële boodschap)
  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
Toestemming Zolang als men
aangemeld is.
  • Sponsoren
  • Andere verenigingen
Ter benadering na
beëindiging
lidmaatschap.
Bijvoorbeeld voor een
reünie of bijzondere
gebeurtenis. 
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
Toestemming Zolang als de
toestemming niet is
ingetrokken.
NVT

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin
persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens
De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen
Voor leden van de Feanstars, die zich onder de vlag van FC Surhústerfean inschrijven/registreren, dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder(s) en/of voogd te overleggen.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid
De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Foto’s in openbare ruimten
Wanneer er foto’s worden gemaakt in een openbare ruimte waar mensen op te zien zijn, moet de Vereniging zich afvragen of er sprake is van een persoonsgegeven. Mochten de spelers (en het publiek) die op de foto worden gezet (bij bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd) zonder onevenredige inspanning kunnen worden geïdentificeerd? Zo ja, dan is er sprake van een persoonsgegeven en is de
AVG van toepassing. De Vereniging kiest er daarom voor om bij de ingang van het sportpark ‘de Ketting’ aan te geven dat er camera’s aanwezig zijn. Op deze manier worden de betrokkenen direct geïnformeerd vóórdat men in aanraking komt met camera’s.

Contactgegevens
Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:
Verantwoordelijke: Bestuur FC Surhústerfean
E-mail: secretaris@fcsurhusterfean

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!